Bedrijven

Gezondemening.nl – haal feedback op om uw innovatie te verbeteren

Ondernemers en organisaties die met innovaties in de gezondheidszorg bezig zijn kunnen met dit panel feedback vragen aan potentiele gebruikers ervan. Juist van deze ervaringen en meningen kunnen de ontwikkelaars van zorginnovaties veel leren. Hiermee zorgen we ervoor, dat innovaties echt goed aansluiten op de wensen en behoeften van de eindgebruiker en de kans op succes vergroot wordt.

Heeft u zelf een innovatie die u wilt voorleggen aan gezondemening.nl, neem dan contact op via info@gezondemening.nl. Belangrijk is dat de innovaties die kunnen worden voorgelegd bijdragen aan betere zorg voor de eindgebruiker binnen de preventieve, curatieve en langdurige zorg. Het panel waar het aan voorgelegd wordt, is breed. Van zorgprofessionals, mantelzorgers, patiënten/cliënten en algemeen mensen met een ‘gezonde mening’.

 

" Zeer waardevolle informatie voor de ontwikkelaar. Het ziet er kundig uit en we zijn blij met de resultaten, daarnaast geeft het ons inzichten om verder door te gaan met het gericht verstrekken van informatie rondom de new balance test. "
New Balance Test
Human Motion Data
" Voor SmartMed staat de mening van de patiënt centraal. Met de hulp van Gezonde Mening weten wij precies wat de patiënt zoekt, om daarmee de zorg echt patiënt gericht te maken. "
SmartMed
Medicatiemanagement als een Service